Zrušení výzvy veřejné zakázky VZ 167

obrazek
03. ledna 2014 15:30, aktualizováno 14:30, Mgr. Barbora Horáčková

VZ 167 je součástí výzvy nadlimitní veřejné zakázky, jež je v dynamickém nákupním systému (dále jen DNS) na dodávky IT vybavení pro Plzeňský kraj označena jako Výzva 5 – školy listopad 2013. Tato byla vyhlášena Centrálním nákupem Plzeňského kraje, příspěvkovou organizací, od 19. 11. 2013.

Předmětem VZ 167 je nákup IT techniky prostřednictvím DNS pro realizaci tří grantových projektů financovaných z globálních grantů Plzeňského kraje Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost a individuálního projektu OPVK Plzeňského kraje s názvem Podpora technického a přírodovědného vzdělávání v Plzeňském kraji. VZ 167 se týká šesti škol zřizovaných Plzeňským krajem:

  • Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Horšovský Týn, Littrowa 122
  • Střední průmyslová škola strojnická a Střední odborná škola profesora Švejcara, Plzeň, Klatovská 109
  • Střední škola, Bor, Plzeňská 231
  • Střední škola, Kralovice, nám. Osvobození 32
  • Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Sušice, U Kapličky 761
  • Střední škola zemědělská a potravinářská, Klatovy, Národních mučedníků 141

Lhůta pro podávání předběžných nabídek končila 27. 11. 2013 ve 13.00 hodin.

Bližší specifikace zakázky je uvedena ve výzvě, resp. výzvách, jež jsou přílohou článku. Předběžné nabídky se podávaly pouze v elektronické podobě na profilu dynamického nákupního systému na odkazu https://ezak.cnpk.cz/dns_display_5.html.

Důvod ke zrušení veřejné zakázky VZ 167 je uveden v přiložených dokumentech.

Tato veřejná zakázka je realizována mimo jiné také pro příjemce finanční podpory z globálního grantu Plzeňského kraje v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost a jeho pravidel.

Soubory ke stažení