Výzva nadlimitní veřejné zakázky VZ 177 k podání nabídek v dynamickém nákupním systému na dodávky IT vybavení pro Plzeňský kraj

obrazek
28. února 2014 18:12, aktualizováno 17:12, Mgr. Barbora Horáčková

VZ 177 je součástí výzvy nadlimitní veřejné zakázky, jež je v dynamickém nákupním systému (dále jen DNS) na dodávky IT vybavení pro Plzeňský kraj označena jako Výzva 16 – březen 2014. Tato je vyhlášena Centrálním nákupem Plzeňského kraje, příspěvkovou organizací, od 28. 2. 2014.

Předmětem VZ 177 je nákup IT techniky (notebooků, multifunkční černobílé tiskárny, setů klávesnice s myší a licencí operačního systému včetně dopravy na místo plnění, instalace, uvedení do provozu a případné zaškolení obsluhy) pro realizaci grantového projektu Střední průmyslové školy strojnické a Střední odborné školy profesora Švejcara, Plzeň, Klatovská 109, prostřednictvím DNS. Lhůta pro podávání předběžných nabídek končí 18. 3. 2014 v 10.00 hodin.

Bližší specifikace zakázky je uvedena ve výzvě, resp. výzvách, jež jsou přílohou článku. Předběžné nabídky se podávají pouze v elektronické podobě na profilu dynamického nákupního systému na odkazu https://ezak.cnpk.cz/dns_display_5.html. K tomu je zapotřebí registrace dodavatele (uchazeče) v elektronickém nástroji E-ZAK adrese https://ezak.cnpk.cz/registrace.html.

Tato veřejná zakázka je realizována pro příjemce finanční podpory z globálního grantu Plzeňského kraje v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost a jeho pravidel.

Soubory ke stažení