Výzva k podání nabídek k veřejné zakázce malého rozsahu VZ 173 Středního odborného učiliště, Domažlice, Prokopa Velikého 640

obrazek
04. února 2014 01:10, aktualizováno 13. února 2014 17:14, Mgr. Barbora Horáčková

s názvem "Dodávka vybavení pro obor kosmetické služby pro SOU Domažlice – opakované vyhlášení".

Výzva na veřejnou zakázku malého rozsahu je vyhlášena od 4. 2. 2014. Její uzávěrka je stanovena na 17. 2. 2014, 14.30 hodin.

Předmětem veřejné zakázky je dodávka zařízení a vybavení pro obor kosmetické služby (pedikérské pilníky, skalpely, rašple, dezinfekční nádobka, pinzeta, horkovzdušný sterilizátor celokovových pedikérských nástrojů, pedikérské křeslo, přístroj na odstraňování rohové vrstvy kůže a péči o nehty, sada pedikérských fréz – plně kompatibilní s dodaným přístrojem), a to vše dle specifikace uvedené v příloze č. 1 zadávací dokumentace. Zakázka je dělena na dvě části, přičemž lze podat nabídku samostatně pro jednotlivé části.

Plné znění výzvy a zadávací dokumentaci s přílohami naleznete v příloze článku.

Dne 12. 2. 2014 byly vydány Dodatečné informace č. 1 – upřesnění termínu uzávěrky výzvy veřejné zakázky VZ 173.

Tato veřejná zakázka je realizována příjemcem finanční podpory z globálního grantu Plzeňského kraje v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost a jeho pravidel, ze kterých mimo jiné vyplývá její zveřejnění na portálu Plzeňského kraje.

Soubory ke stažení