Výsledek výzvy veřejné zakázky VZ 155

obrazek
21. října 2013 11:02, aktualizováno 10:02, Mgr. Barbora Horáčková

s názvem "Nákup svářeček a výukových materiálů pro svařování plastů" Střední průmyslové školy strojnické a Střední odborné školy profesora Švejcara, Plzeň, Klatovská 109.

Výzva na veřejnou zakázku malého rozsahu VZ 155 byla vyhlášena od 29. 8. 2013 do prodlouženého termínu 18. 9. 2013.

Předmětem veřejné zakázky je dodávka svářeček plastů s příslušenstvím a dodávka výukových materiálů pro svařování plastů. Zakázka je rozdělena do 4 samostatných částí (dodávka zařízení – svářečky a příslušenství; dodávka materiálu pro výuku, postery, instruktážní filmy a animace; dodávka WPS pro vybrané zkoušky svarů; dodávka licence e-learningu svařování plastů).

V příloze článku naleznete následující dokumenty: výsledek výzvy, rozhodnutí zadavatele o výběru nejvhodnější nabídky, oznámení o výběru nejvhodnější nabídky a smlouvy s přílohami k částem zakázky (1+3, 2,4). Tyto a další dokumenty jmenované veřejné zakázky jsou k nalezení také na profilu zadavatele na adrese https://ezak.cnpk.cz/contract_display_1816.html.

Tato veřejná zakázka je realizována pro příjemce finanční podpory z globálního grantu Plzeňského kraje v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost a jeho pravidel, ze kterých mimo jiné vyplývá její zveřejnění na portálu Plzeňského kraje.

Soubory ke stažení