Výsledek výzvy veřejné zakázky VZ 145

obrazek
08. října 2013 10:57, aktualizováno 09:57, Mgr. Barbora Horáčková

s názvem "Tvorba výukových modulů pro službové obory SOU Domažlice a jejich implementace do výuky" Středního odborného učiliště Domažlice, Prokopa Velikého 640.

Výzva na veřejnou zakázku malého rozsahu VZ 145 byla vyhlášena v termínu od 16. 7. 2013 do 14. 8. 2013.

Zakázka je dělena na části, lze podávat samostatné nabídky do jednotlivých částí. Předmětem veřejné zakázky je dodávka ICT a kancelářské techniky, účetní sofware – komplet pro podvojné účetnictví, školení pro tvorbu modulů s využitím ICT a e-learningu, vybavení pro obory kadeřník, kosmetické služby a kuchař-číšník a gastronomie.

V příloze článku naleznete následující dokumenty: výsledek výzvy, záznam z jednání hodnotící komise a smlouvu k částem zakázky č. 1 a č. 3. Části č. 2, 4, 5 a 6 zadavatel zrušil. Tyto a další dokumenty jmenované veřejné zakázky jsou k nalezení také na profilu zadavatele na adrese https://ezak.cnpk.cz/contract_display_1795.html .

Tato veřejná zakázka je realizována příjemcem finanční podpory z globálního grantu Plzeňského kraje v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost a jeho pravidel, ze kterých mimo jiné vyplývá její zveřejnění na portálu Plzeňského kraje.

Soubory ke stažení