Staň se hrdinou železného týdne!

obrazek
17. září 2014 15:37, aktualizováno 14:37, Mgr. René Zeithaml

Plzeňský kraj ve spolupráci s kolektivním systémem ELEKTROWIN přináší unikátní pojízdné Recyklatorium, které se v průběhu září vydá napříč celou Českou republikou a postupně vybídne obyvatele ve 12 městech k odložení drobného vysloužilého elektrospotřebiče, a to za odměnu!

Hodí se váš starý elektrospotřebič už jen do muzea? Přineste ho do našeho mobilního Recyklatoria a staňte se Hrdinou železného týdne. Každý, kdo nás navštíví, bude za odevzdané elektrozařízení náležitě odměněn.

Kdy a kde?
26. - 28. září 2014: Techmania Science Center Plzeň
10:00 - 18:00 hodin
(v otevírací dobu Techmanie)

A navíc!
Za každý přinesený elektrospotřebič obdržíte poukaz na slevu na vstup do Techmanie, malý dárek a také vzpomínku - fotografii vás a vašeho odevzdaného elektrospotřebiče.

Pro koho?
Železného týdne se mohou zúčastnit malí i velcí. Dospělí si mohou procvičit své vědomosti a dětem ukážeme, jak vypadaly předchůdci současných domácích elektropomocníků.

Recy, recy, recy co? Recyklatorium je ...
... místo, kam můžete během Železného týdne přinést a odevzdat svůj starý elektrospotřebič. Místo, kde se dozvíte spoustu zajímavých informací o recyklaci elektroodpadu. Místo, kde vás čeká jedinečná zábava.

Více informaci a přehled všech akcí získáte na www.elektrowin.cz nebo www.facebook.com/RecyklaceJeLegrace