Pokyny pro předání Zprávy o realizaci projektu

03. října 2016 08:47, aktualizováno 06. října 2016 15:16, Mgr. Renata Kulhánková

V souvislosti s plněním čl. VI. smlouvy o poskytnutí účelové dotace je nutné do dne 10. 10. 2016 realizovat předání průběžné zprávy o realizaci projektu za období červenec – září 2016 spolu s povinnými přílohami obsahujícími údaje podle čl. IV. bodu 2.1 a 2.2 výše citované smlouvy a současně šablonu pro import dat do informačního systému ESF 2014+ odboru sociálních věcí Krajského úřadu Plzeňského kraje.

Zpráva o realizaci projektu spolu s přílohou č. 1 (výkaz indikátorů účastníků projektu), přílohou č. 2 (výkaz indikátorů anonymních účastníků projektu) a přílohou č. 3 (informace o kapacitě služby) bude zaslána z důvodu ochrany osobních údajů podpořených osob v listinné podobě v uzavřené obálce označené slovy „NEOTEVÍRAT“ na adresu: Krajský úřad Plzeňského kraje, Mgr. Renata Kulhánková, Škroupova 18, 306 13 Plzeň, a taktéž elektronicky prostřednictvím zabezpečených  dokumentů na e-mail: renata.kulhankova@plzensky-kraj.cz.

Šablona pro import dat do informačního systému ESF 2014+ bude zaslána pouze elektronicky v podobě zabezpečeného dokumentu na e-mail: renata.kulhankova@plzensky-kraj.cz.

Pro zabezpečení zasílaných dokumentů bude použito pouze heslo, které bylo poskytovatelům sociálních služeb písemně přiděleno.

Soubory ke stažení