Zahajovací konference projektu "Podpora technického a přírodovědného vzdělávání v Plzeňském kraji"

obrazek
29. listopadu 2013 10:32, aktualizováno 11:27, Mgr. Jana Dvořáková

Dne 18. 11. 2013 uspořádal Plzeňský kraj v sále SOU elektrotechnického v Plzni zahajovací konferenci k individuálnímu projektu „Podpora technického a přírodovědného vzdělávání v Plzeňském kraji“, který je financován z Evropského sociálního fondu prostřednictvím Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost a státního rozpočtu ČR.

Konference se účastnili zástupci všech partnerů projektu a další hosté, kteří byli seznámeni se základními aktivitami a cíli projektu.
Hosty konference pozdravil náměstek hejtmana Plzeňského kraje pro oblast školství, sportu, kultury a cestovní ruch Jiří Struček. Příspěvek přednesla také Mgr. Jitka Baťková, vedoucí Oddělení věcného řízení a evaluací OPVK z ministerstva školství mládeže a tělovýchovy. Součástí konference byly také konzultace realizačních týmů středních škol zapojených do projektu s projektovými a finančními manažery Krajského úřadu Plzeňského kraje.

Zahajovací konference IPo OPVK PK

Záběry ze zahajovací konference individuálního projektu OPVK "Podpora technického a přírodovědného vzdělávání v Plzeňském kraji".

 Zahajovací konference IPo OPVK PK Prezence účastníků konference IPo OPVK PK Zahajovací konference IPo OPVK PK Zahajovací konference IPo OPVK PK Prezence účastníků konference IPo OPVK PK Mgr. Jitka Baťková, vedoucí Oddělení věcného řízení a evaluací OPVK, MŠMT Vystoupení náměstka hejtmana PK Jiřího Stručka Zahajovací konference IPo OPVK PK