Vozíčkáři Plzeňska v Exodusu

obrazek
09. května 2019 13:55, aktualizováno 13:08, Mgr. René Zeithaml

Vozíčkáři Plzeňska se zúčastnili návštěvy v Exodusu v Třemošné v rámci pobytu Charity od 28. dubna až 4. května 2019  - celkem 15 klientů. Vyráběli mnoho pěkných předmětů, u májky opékali buřty.

Ve čtvrtek jsme se vydali do Velké synagogy v Plzni na Benefiční koncert Domovinky na podporu domácí péče v sekundárním stádiu. Krásný kulturní zážitek a pomoc pro dobrou věc.

Z důvodu konání oslav 1. máje byla rehabilitace kratší, ale i tak jsme si svá těla protáhli.

Počasí se střídalo aprílově, ale my si užívali pohodu... V pátek jsme mezi sebou přivítali naši paní Aničku Srbovou, MCH Plzeň a pana Františka Ženíška, který dlouhá léta s námi jezdil, ale vzhledem ke zdravotnímu stavu zatím nemůže s námi být. Pečovatel od Sv. Jiří pan Rosťa Síbr mu dělal doprovod. Povídání a zpívaní se neslo Exodusem a při loučení jsme si slíbili, že na podzim se zase sejdeme. Všem patří dík za bezproblémový průběh pobytu.

Dík patří panu řidiči Matouškovi, který nás bezproblémově dopravil do Třemošné a zase zpátky z pobytu do Plzně, byl ochotný pomoci každému účastníku.

Ještě jednou děkujeme OSS M.m. Plzně a především Vám, paní Hynková, za vstřícnost a pochopení. Panu Mrázovi za zajištění dopravy na PMHD vřelé díky.

Anna Stejskalová
předsedkyně Vozíčkářů Plzeňska

Fotogalerie: