Mikulášská v Sokolovně Bolevec

obrazek
05. prosince 2018 16:45, aktualizováno 06. prosince 2018 14:13, Mgr. René Zeithaml

Vozíčkáři Plzeňska se sešli v neděli 2. prosince 2018 od 14 do 18 hodin v Sokolovně Bolevec na každoroční akci Mikulášská.

Přivítali jsme mezi sebou hosty, předsedu KV STP Plzeňského kraje Z. Heřmana, členku KV STP Plzeňského kraje Jitku Heřmanovou, prezidentku LCL Plzeň Janu Flanderovou a Evu Heclovou, Jiřího Lodra a koordinátorku NRZP Plzeňského kraje Janu Petrovou, ROSKU PLZEŇ, KRYSTAL, MO STP Skvrňany, Bory. Za sponzorský dar - pohoštění děkujeme panu řediteli Michalíkovi z pekárny.

Po zahájení následovalo taneční vystoupení BLACK END WIHTE s názvem BIOGRAF REPUBLIKA pod vedením M. Čekanové. Poté nás potěšilo seskupení A DE TO z TOTEMU. Celým odpolednem nás provázela hudební skupina TICKET COUNTRY TRIO,  která roztančila a rozezpívala celý sál.

Děkujeme všem, kdo nás přišel potěšit a vnesl dobrou náladu mezi návštěvníky odpoledne.

Děkujeme MEZADU, panu Oldřichu Netrvalovi a Evičce za bezproblémový svoz a odvoz účastníků.

Po 16 hodině přišel Mikuláš s čertem a andělem a rozdávali dárečky.

Mikulášská se nám moc líbila. Nejen vozíčkáři se pěkně bavili. V příjemné atmosféře si užili setkání s přáteli při hudbě, tanci, zpěvu i recitaci vánočních básní Lidušky Ševčíkové.

Děkuji všem, kdo se podílel na přípravě a hladkém průběhu akce - Haně Varvařovské, Iloně Skopcové, Ludmile Ševčíkové, Janě Maškové, Pavlu Varvařovskému, Milanovi Pacandovi a Miroslavu Dobrému.                            

Přejeme krásné vánoční svátky, do nového roku hodně zdraví, štěstí a pohody v roce 2019.

Anna Stejskalová
předsedkyně Vozíčkářů Plzeňska

Fotogalerie: