Aplikace Vzdělávací kurzy

obrazek
23. dubna 2015 09:11, aktualizováno 14. srpna 2015 13:13,

Nové termíny září-listopad 2015 - http://skoleni.plzensky-kraj.cz/

Vážená paní starostko, vážený pane starosto, vážená paní tajemnice, vážený pane tajemníku,

rádi bychom vás informovali o novém způsobu vypisování termínů na prezenční školení, které jsou pro Vás bezplatně připravovány odborem informatiky Krajského úřadu Plzeňského kraje.

Kurzy jsou nově vypisovány a zveřejňovány na webových stránkách Plzeňského kraje (http://skoleni.plzensky-kraj.cz/), nabídka e-mailem již nebude odesílána. Zásadní novinkou je způsob přihlašování na vypsané termíny školení. Od 1. května 2015 bude přihlášení na školení probíhat pouze elektronicky – pomocí účtů v aplikaci ePusa.

Bez platného účtu v ePuse nebude možné se na vypsaný termín přihlásit. Pokud se tedy chce zúčastnit školení osoba bez platného účtu, musí jí ho správce ePusy na vašem úřadě vytvořit.

Pro obce, které mají osobu spravující vzdělávání ostatních zaměstnanců, je připraveno řešení. Správce ePusy přiřadí dané osobě roli „Správce vzdělávání“. V tom okamžiku může na kurzy přihlašovat zaměstnance pouze tato osoba.

Všechny kurzy zůstávají i nadále bezplatné. Po úspěšném absolvování kurzu obdrží účastník certifikát.

Průběh kurzů se bude co nejvíce přizpůsobovat potřebám účastníka. V případě, že máte zájem o vytvoření dalšího kurzu, kontaktujte nás na e-mailové adrese mirka.bartonickova@plzensky-kraj.cz.

Výuka probíhá obvykle od 8:00 ve školicí místnosti krajského úřadu číslo dveří 408 (4.patro), Škroupova 18, Plzeň. Je-li čas zahájení kurzu jiný, je tato skutečnost uvedena u termínu kurzu.

Vzhledem k velkému zájmu o tuto nabídku Vás žádáme o skutečné dodržení účasti Vašich zaměstnanců na kurzech.

Současně si dovolujeme upozornit, že od 1. května 2015 bude možné pro administraci ePusy používat pouze účet který využívá obec k administraci CzechPointu (nejčastěji ADM_názevobce). Informační letáky jste obdrželi na setkání starostů, která probíhala v měsících březen – duben 2015. Informace naleznete i na stránkách Plzeňského kraje – sekce informatika – informace obcím. Aktuální manuál pro administraci ePusy je dostupný v elektronické podobě.

V případě problémů či dotazů nás neváhejte kontaktovat na e-mailové adrese podpora.IT@plzensky-kraj.cz.