36. ročník Memoriálu Zdeňky Hanákové na Hvězdě v Praze

obrazek
12. září 2018 15:00, aktualizováno 14:00, Mgr. René Zeithaml

V sobotu 8. září 2018 jsme se zúčastnili sportovního a kulturního klání nejen vozíčkářů z celé republiky - 36. ročníku Memoriálu Zdeňky Hanákové na Hvězdě v Praze 6. Nádherné slunečné počasí, sportovní výkony, hudební zážitek, představení asistenčních psů, ale hlavně setkání přátel a kamarádů, to je Hvězda.

Vozíčkáři Plzeňska si letos odvezli domů 4 zlatá, 2 stříbrná a 3 bronzová ocenění ze soutěží ve slalomu na mechanickém vozíku jednotlivců, slalomu na mechanickém vozíku s doprovodem, běhu na 300 m, běhu na 1000 m, speciální disciplíně s chodítkem na 300 m. Jízda na 300 m mechanickým vozíkem s doprovodem nebyla hodnocena, ale všichni dostali odměnu.

Vašík, Anička, Míra, Vláďa, Janička, Mirek, Milan, Petr ml., Petr st., Marek a Andulka.
Děkujeme za přispění na dopravu OSS MmP, paní Aleně Hynkové, Jarmile Srbkové a za PMHD panu T. Mrázovi. Za bezproblémovou jízdu s autem Masters, ochotu a pomoc všem účastníkům akce panu řidiči Markovi Divišovi, který se nebál s námi i sportovat, protože náš doprovod na poslední chvíli měl úraz. Aničce Bendové děkujeme za dokumentaci - fotografování a video, abychom byli všichni zvětšeni.

Poděkování patří PoV, předsedkyni organizace Jarce Frankové za bezproblémový průběh akce.

Těšíme se na další ročník Memoriálu, s číslem 37. Děkuji Vozíčkářům Plzeňska, kteří proměnili svoje sportovní úsilí v spravedlivou odměnu.

Anna Stejskalová
předsedkyně Vozíčkářů Plzeňska

Fotogalerie: