Přihlaste se do kurzu vaření z regionálních produktů, který proběhne v rámci Festivalu regionálních potravin Plzeňského kraje v sobotu 18. června 2011. Přihláste se zbývá ještě 7 míst!
Jedná se o kurz, který je zaměřen na regionální potraviny a jejich využití v kuchyni.
Kurz proběhne: odpoledne: 13:00 – 16:00h
Lektor kurzu: Martin Havlík, šéfkuchař skupiny Janák Bros, který je zastáncem moderního trendu využívání lokálních surovin k přípravě pokrmů.
Kurz vaření z regionálních potravin se uskuteční v Hotelové škole v Plzni (U Borského parku 3, Plzeň-Bory).
Sraz účastníků: před hlavním vchodem do Hotelové školy (nedaleko zastávky autobusu č.30 směr Borská pole) 15 minut před začátkem kurzu (12:45).
S sebou si vezměte: ochranný oděv (zástěru), utěrku a svůj nůž.
Vařit se bude ve tříčlenných skupinách a každý si vyzkouší přípravu všech pokrmů. Všichni účastníci si také na uvařených pokrmech pochutnají.
Kapacita jednoho kurzu je 15 osob.
Přihlášky na kurzy vaření směřujte na email: ic.plzen@envic.cz, nebo volejte na 377 220 323. Kurzy vaření jsou ZDARMA!