Mimořádná záloha v rámci dotačního řízení „Podpora sociálních služeb v rámci individuálního projektu Podpora sociálních služeb v Plzeňském kraji 2016 – 2019“

15. května 2017 14:29, aktualizováno 16. května 2018 11:38, Mgr. Renata Kulhánková

V případě, že dojde na základě průběžného vyúčtování dle článku X. odst. 2 smlouvy o poskytnutí účelové dotace k vrácení finančních prostředků z důvodu nevyčerpání dotace přidělené na předcházející období, lze o tyto prostředky požádat v období následujícím. Podmínkou pro následné poskytnutí vrácených finančních prostředků je, že celkové finanční prostředky poskytnuté v daném kalendářním roce nepřekročí výši stanovené roční vyrovnávací platby.

O finanční prostředky lze požádat pouze v odůvodněných případech na nezbytné uznatelné náklady související s poskytováním sociální služby uvedené v čl. II odst. 1. smlouvy, a to do 31. května 2018 na předepsaném formuláři, který je uveden v příloze tohoto článku. Formulář je možné zaslat prostřednictvím veřejné datové sítě do datové schránky KÚPK, prostřednictvím provozovatele poštovních služeb nebo osobně doručit na podatelku KÚPK.

Finanční prostředky budou poskytnuty formou mimořádné zálohy do 30. června 2018. Splatnost mimořádné zálohy může být prodloužena z důvodu nedostatku finančních prostředků na účtu poskytovatele.

Případné dotazy ve věci mimořádné zálohy zasílejte, prosím, elektronicky na adresu: lucie.smolakova@plzensky-kraj.cz.

Soubory ke stažení