Viktoria Plzeň ve spolupráci s Plzeňským krajem vypravují speciální vlak na pohárové finále

obrazek
13. května 2014 18:24, aktualizováno 17:24, Mgr. René Zeithaml

Na finálový zápas Poháru České pošty, ve kterém se 17. května 2014 Viktoria Plzeň utká se Spartou Praha, vyrazí ze západočeské metropole početná skupina fanoušků. Vzhledem k velké poptávce zajistil plzeňský klub ve spolupráci s Plzeňským krajem pro své příznivce speciální vlakový spoj.

Modrý expres, jak je vlakový speciál pro fanoušky Viktorie pojmenován, vyráží do hlavního města v 15:30 hodin z hlavního plzeňského nádraží a cílovou stanicí je vršovické vlakové nádraží v blízkosti Eden Areny. „Jedná se o speciálně zřízený spoj pouze pro příznivce Viktorie Plzeň. Jeho jméno apeluje na všechny fanoušky, aby se na cestu a následný zápas oblékli do modré barvy," říká tiskový mluvčí Viktorie Pavel Pillár. „Zpáteční jízdenku lze zakoupit za 150 korun společně se vstupenkou na pokladnách nebo ve fanshopu Viktorie Plzeň," dodává Pillár. Na cestu zpět se vlak s fanoušky vydá z vršovického nádraží ve 22:30 hodin a svou pouť zakončí opět na hlavním nádraží v Plzni.

Kapacita Modrého expresu je 1.000 míst. „Věříme, že fanoušci využijí tuto možnost dopravy v hojném m počtu a vytvoří v Eden Areně našemu celku nefalšovanou domácí atmosféru," uzavírá informace Pavel Pillár. Veškeré informace o vstupenkách na finále se fanoušci dozvědí zde.