Veletrh FINPEX 2013 představí investiční příležitosti v Plzeňském kraji

obrazek
27. září 2013 13:12, aktualizováno 12:12, Mgr. René Zeithaml

Veletrh realitních, stavebních a investičních příležitostí FINPEX se bude letos konat v Plzni už pošesté. Ve dnech od 13. do 15. října 2013 nabídne zejména účastníkům stavebního a realitního trhu sérii workshopů, které jim pomohou získat ucelený přehled investičních příležitostí v Plzeňském kraji, představí nový územní plán západočeské metropole a také plánované dotační tituly Evropské unie od roku 2014. Součástí doprovodného programu bude otevření vybraných významných staveb široké veřejnosti v rámci Dnů stavitelství a architektury.

Součástí veletržního dění je také tradiční slavnostní galavečer. Zde se setkají podnikatelé, představitelé měst a obcí, kraje i reprezentanti státu. V průběhu slavnostního večera budou předána ocenění vystavovatelům, a také ceny za významné investiční počiny v Plzeňském kraji. Zájemci si budou moci prohlédnout panely s prezentací veletržních vystavovatelů a výsledků veřejné soutěže Stavba roku Plzeňského kraje za rok 2012 ve foyer Centra Olympia Plzeň. Budou zde umístěny od 15. listopadu do 15. prosince 2013.

Letošní novinka zavede veletrh FINPEX 2013 také do zahraničí. Uskuteční se setkání s podnikateli regensburské obchodní a průmyslové komory a bude následovat veřejná panelová prezentace firem ve vstupních prostorách sídla IHK Regensburg ve dnech od 20. listopadu do 9. prosince 2013.

FINPEX 2013 je pořádán pod záštitou hejtmana Plzeňského kraje Milana Chovance a primátora města Plzně Martina Baxy. Odborným garantem veletrhu je Okresní hospodářská komora Plzeňsko. Dalšími spolupořadateli jsou: Odbor regionálního rozvoje Plzeňského kraje, Útvar koncepce a rozvoje města Plzně, Svaz podnikatelů ve stavebnictví, Obec architektů a Česká komora autorizovaných inženýrů a techniků.


Další informace najdete na: www.finpex.cz