Veletrh cestovního ruchu ITEP otevřel dveře rodinám s dětmi

obrazek
16. září 2016 15:06, aktualizováno 14:06, Mgr. René Zeithaml

V hale Lokomotivy v Plzni na Slovanech se ve čtvrtek 15. září 2016 otevřely brány 12. ročníku veletrhu cestovního ruchu ITEP. O slavnostní atmosféru se na zahájení postarali mladí muzikanti z Junior orchestru pod taktovkou Jana Bodnára. Samotný veletrh zahájil hejtman Plzeňského kraje Václav Šlajs.

Cestu do plzeňské haly TJ Lokomotiva si na zahájení veletrhu našly více než čtyři tisíce návštěvníků, které přivítal nejen hejtman kraje, ale kromě náměstka Jiřího Stručka také například ředitelka odboru cestovního ruchu Ministerstva pro místní rozvoj Renata Králová či generální ředitelka Agentury CzechTurism Monika Palatková.

„Těší mě zájem zahraničních vystavovatelů zúčastnit se veletrhu a dle účasti návštěvníků vidím, že o destinace v Rakousku, Německu, Slovensku nebo Itálii mají zájem," uvedl hejtman při zahájení veletrhu.

Veletrh ITEP je letos poprvé rozšířen do obou hal TJ Lokomotiva a návštěvníci mohou získat informace o cestování, tipy na výlety a užitečné cestovatelské rady od 132 vystavovatelů. Nejvíc si však veletrh užijí rodiny s dětmi, na které se letošní ročník ITEPu zaměřil.

Podrobné informace o veletrhu včetně kompletního programu najdete na webu: http:www.itep-plzen.cz

Vstup na veletrh je zdarma.

Fotogalerie: