Quo vadis-vzdělávání Plzeňského kraje

obrazek
01. listopadu 2012 15:40, aktualizováno 02. listopadu 2012 08:21,

Na Krajském úřadu Plzeňského kraje se dne 1.11.2012 uskutečnila Odborná konference pod záštitou Jiřího Stručka, náměstka hejtmana pro oblasti školství, mládeže a sportu Plzeňského kraje  - Quo vadis, vzdělávání Plzeňského kraje. Ta se tradičně koná v rámci cyklu Týdny vzdělávání dospělých 2012. Mottem konference bylo:  "VZDĚLÁVÁNÍM K PESTŘEJŠÍMU ŽIVOTU"

Vaše účast svědčí o oblibě této tradiční akce, která sleduje vývoj a trendy vzdělávání na základních a středních školách. Jste to právě vy, kdo může dál předávat znalosti a zkušenosti. Děkuji vám za to, co děláte, i přes různé překážky, které okolnosti staví do cesty. Jste lidé na správném místě, přeji vám mnoho úspěchů a hodně zdaru při vaší práci, “ řekl v úvodu konference náměstek hejtmana Plzeňského kraje pro oblasti školství, mládež, sport a ekonomika Jiří Struček.

konference Quo vadis-zahájení

Týdny vzdělávání dospělých jsou zaměřeny na diskusi o kvalitě dalšího vzdělávání, která je jedním z nejdůležitějších faktorů ovlivňujících vnímání dalšího vzdělávání veřejností a zaměstnavateli. Bez kvalitního dalšího vzdělávání nelze dosáhnout vyšší šance na trhu práce.

konferecni zahájil náměstek Jiří Struček