Nové schodiště v domově Klidného stáří v Žinkovech

obrazek
22. září 2015 09:36, aktualizováno 08:36,

V úterý 15. září 2015 se uskutečnilo slavnostní otevření "nového schodiště" v Domově klidného stáří v Žinkovech. Slavnostního aktu se za Plzeňský kraj zúčastnili Zdeňka Lišková, náměstkyně hejtmana pro oblast majetku a investic, Zdeněk Honz, radní pro oblast sociálních věcí.

Domov klidného stáří je příspěvkovou organizací Plzeňského kraje, domovem pro seniory, který poskytuje sociální služby pro osoby, které mají sníženou soběstačnost zejména z důvodu věku, jejichž situace vyžaduje pravidelnou pomoc jiné fyzické osoby. Nové schodiště bylo vybudováno z finančních prostředků Plzeňského kraje.

Děkuji Zdeňce Liškové, náměstkyni hejtmana Plzeňského kraje, za rychle řešení havarijního stavu schodiště a pracovníkům odboru majetku a investic za profesionální přístup k danému problému", řekl na závěr svého vystoupení Zdeněk Honz, radní Plzeňského kraje. Popřál klientům a zaměstnancům ať nové schodiště slouží ku prospěchu všem.

Ředitelka Domova klidného stáří v Žinkovech Jana Tolarová kladně hodnotila zpracovaný projekt, zhotovitele schodiště i kvalitu provedených prací, o čemž se mohli všichni účastníci slavnostního aktu přesvědčit.

Fotogalerie: