Měsíčník Plzeňský kraj 2016/8

obrazek
17. srpna 2016 14:52, aktualizováno 19. září 2016 10:57, Mgr. René Zeithaml

Srpnové číslo měsíčníku Plzeňský kraj přináší kompletní výsledky soutěže Vesnice roku Plzeňského kraje, dozvíte se vše potřebné o druhém kole kotlíkových dotací a pozveme vás na zajímavé akce v našem kraji.

Do začátku školního roku zbývají poslední týdny, dočtete se proto o řemeslných kempech pro talentované žáky, o tom, že studenti a pedagogové plzeňského Sportovního gymnázia zahájí školní rok na nové adrese a také o posílených dopravních spojích pro žáky a studenty.

Na budoucnost krajského zdravotnictví jsme se zeptali členky Rady Plzeňského kraje Mileny Stárkové, oblast kultury zhodnotil radní Jaroslav Šobr a o aktivitách Plzeňského kraje v oblasti rodinné politiky se dočtete v rozhovoru se Zdeňkem Honzem. Dozvíte se také, že náměstek hejtmana Ivo Grüner získal krásné druhé místo v soutěži eOsobnost eGovernmentu. Za co? To už se dočtete na straně 17 měsíčníku Plzeňský kraj. 

Pozveme vás na mezinárodní veletrh cestovního ruchu ITEP, na Setkání dětských světů na hradě Švihov, Dožínky Plzeňského kraje, které se letos budou konat společně se Setkáním pod rokycanskou věží, a také na Den seniorů s Plzeňským krajem, který se uskuteční na začátku října.

Přejeme vám příjemné chvíle s měsíčníkem Plzeňským kraj.