Kralovice ožily 6. ročníkem regionální přehlídky Kralovický podzim

obrazek
07. září 2016 16:09, aktualizováno 15:09, Bc. Eva Mertlová

Lidový dům v Kralovicích byl i v letošním roce svědkem celodenní přehlídky volnočasových aktivit klientů domovů, z nichž mnohé jsou příspěvkovými organizaceni Plzeňského kraje. Ten zastupoval při 6. ročníku Kralovického podzimu radní Zdeněk Honz. Slavnostní přehlídky se zúčastnila také senátorka Milada Emmerová, přítomni byli i ředitelé všech zúčastněných zařízení a domovů.

Svá vystoupení předvedli klienti Domova sociálních služeb Liblín, Domova pro osoby se zdravotním postižením Horní Bříza, Dům sociální péče Kralovice, Domova Harmonie Mirošov a samozřejmě i klienti Domova pro osoby se zdravotním postižením Bystřice nad Úhlavou, společně se všechna zařízení řadí mezi zřizovaná krajem. Dalšími neméně úspěšnými účinkujícími byli klienti Domova Domino Zavidov a Domova Krajánek Jesenice. Kralovický podzim proběhl pod záštitou radního Zdeňka Honze a organizačně se vedení skvěle ujal tým DSP Kralovice.

"Také letos jsme se v Kralovicích mohli přesvědčit, že práce s klienty, která je velice časově náročná, nese svoje ovoce. Opět jsme byli svědky toho, že pracovníci v sociálních službách mají před sebou mnohdy nelehký úkol, s nímž se vždy dokážou poprat. A za to jim patří velký dík a obdiv," uvedl radní pro oblast sociálních služeb Zdeněk Honz při zahájení akce.

Fotogalerie