Hejtman přijal bronzové hokejisty

obrazek
18. dubna 2016 10:11, aktualizováno 09:11, Mgr. René Zeithaml

Úspěšným hokejistům HC Škoda Plzeň poblahopřál 14. dubna 2016 hejtman a další členové rady ke třetímu místu v hokejové extralize ČR. Na krajský úřad dorazilo 25 hráčů a 10 členů realizačního týmu v čele s Martinem Strakou.

Jako poděkování hráči obdrželi pamětní medaili hejtmana Plzeňského kraje a také speciální dort, který pro hráče připravila Střední škola Horažďovice. Setkání s hokejisty se zúčastnili kromě hejtmana také náměstci Ivo Grüner a Jiří Struček a radní Jaroslav Šobr.

„Je mi ctí přijmout tým, který skvěle reprezentuje město Plzeň a celý Plzeňský kraj. Dokázali jste navázat na úspěchy předchozích let. Podle výsledků z posledních osmi let jste nejúspěšnějším hokejovým družstvem v České republice," uvedl hejtman Václav Šlajs. Náměstek Jiří Struček pak jeho slova doplnil: „Těch úspěšných osm let nemusí být úplná náhoda. Osm let je totiž v čele klubu Martin Straka a také osm let podporuje hokejový klub Plzeňský kraj."

Hokejisté na oplátku věnovali hejtmanovi hokejový dres s podpisy hráčů a také tutéž bronzovou medaili, kterou obdrželi za třetí místo v extralize.

Fotogalerie: