FINPEX 2014 uzavře výstava v Olympii

obrazek
05. listopadu 2014 16:40, aktualizováno 15:40, Mgr. René Zeithaml

Za účasti člena Rady Plzeňského kraje Jaroslava Šobra byla v úterý 4. listopadu 2014 v 10:00 hodin zahájena výstava Stavba roku Plzeňského kraje 2013 a FINPEX 2014. Výstava se koná v prostorách vstupní haly obchodního centra Olympia v Písecké ulici v Plzni a potrvá do 28. listopadu 2014.


Radní Jaroslav Šobr zahajuje výstavu Stavba roku PK 2013

Na panelech se bude prezentovat téměř třicítka vystavovatelů z letošního fóra realitních, stavebních a investičních příležitostí FINPEX 2014. Výstava navíc představí také 28 staveb přihlášených do soutěže Stavba roku Plzeňského kraje 2013.

Výstava v OC Olympia je součástí doprovodného programu FINPEXu a celé fórum v podstatě uzavírá. Nabízí zejména podnikatelům z oblasti realit, stavebnictví a investic možnost prezentovat se před širokou veřejností. Všechny panely, ať už se týkají FINPEXu nebo soutěže Stavba roku Plzeňského kraje, jsou pro návštěvníky centra zajímavým zpestřením a lidé se u nich rádi zastavují," říká Miloslav Zeman, předseda představenstva Okresní hospodářské komory Plzeňsko.


Garant výstavy - předseda představenstva Okresní hospodářské komory Plzeňsko Miloslav Zeman na slavnostním zahájení

Fórum FINPEX 2014 se letos v Plzni konalo už po sedmé. Hlavní program se uskutečnil 7. října 2014 v Měšťanské besedě a nabídl řadu odborných workshopů či slavnostní galavečer. FINPEX 2014 byl už tradičně pořádán pod záštitou hejtmana Plzeňského kraje Václava Šlajse a primátora města Plzně Martina Baxy. Odborným garantem akce byla Okresní hospodářská komora Plzeňsko a mezi další spolupořadatele patřily: Obchodní a průmyslová komora Regensburg, Odbor regionálního rozvoje Plzeňského kraje, Útvar koncepce a rozvoje města Plzně, Svaz podnikatelů ve stavebnictví, Obec architektů a Česká komora autorizovaných inženýrů a techniků.