Den otevřených dveří SOU Domažlice

obrazek
20. listopadu 2015 13:01, aktualizováno 12:01, Mgr. René Zeithaml

V budově školy Prokopa Velikého se v pátek 13. listopadu 2015 uskutečnil Den otevřených dveří SOU Domažlice, kterého se za Plzeňský kraj zúčastnil náměstek hejtmana Jaroslav Bauer a členové Rady Plzeňského kraje Jaroslav Šobr a Václav Štekl.

Pro návštěvníky byla připravena taneční show kosmetiček a kadeřnic s ukázkou líčení a účesů, barmanská show spojená s mícháním nápojů, pěvecká škola Lídy Nopové, ukázky kroužku bojových umění, prohlídka strojírenských dílen s nejmodernější technikou a prohlídky odborných učeben gastronomie či gastronomické speciality žáků.

Zároveň obdrželo kufříky s ručním nářadím od Plzeňského kraje 46 žákům oborů vzdělání obráběč kovů, strojní mechanik se zaměřením na obsluhu lisů pro vstřikování plastů a strojní mechanik se zaměřením nástrojař.

Dále proběhlo vyhlášení vítězů republikových kol - první místo v soutěži programování CNC Siemens získal Dominik Toupal, první místo Jablotron Cupu 2015 získal Nikolas Havel a první místo Sinumerik Cup 2015 získali Dominik Toupal, Jiří Wüchterle a Rostislav Švec.

Fotogalerie: