Basinfirefest 2014

obrazek
25. června 2014 15:12, aktualizováno 14:12, Mgr. René Zeithaml

XII. ročník hudebního open air festivalu Basinfirefest proběhne 26. až 29. června 2014 ve Spáleném Poříčí.

Festivalový areál bude otevřen každý den 30 minut před vystoupením první kapely.

Děti do 12 let s doprovodem mají vstup na festival zdarma. Děti ve věku od 12 do 15 let s doprovodem platí 50% z ceny vstupenky na místě. Věk dítěte je nutné prokázat platným průkazem! Od 15 let se platí plné vstupné. Rodiče jsou plně odpovědni za bezpečnost svých dětí!

Držitelé průkazů ZTP a ZTP/P mají vstup na festival zdarma. Držitelé ZTP/P mají volný vstup i s průvodcem V celém areálu je zajištěn bezbariérový přístup.

Svoje vybité telefony si můžete zdarma a z čisté energie nabít u stánku Greenpeace a to zcela ZDARMA. Vaše přístroje budou pečlivě pohlídány a v pořádku vráceny plné energie.

Pro návštěvníky festivalu bude otevřen kemp pro stanování od čtvrtka 26. června od 18:00 hodin do pondělí 30. června do 10:00 hodin.

Parkování od čtvrtka 26. června od 18:00 hodin je zajištěno v bezprostřední blízkosti festivalového areálu.

Psi a jakákoli další zvířata mají z hygienických a bezpečnostních důvodů vstup do areálu zakázán.

Návštěvníkům bude k dispozici bankomat Poštovní spořitelny.

Do areálu není dovoleno vnášet profesionální fotoaparáty, kamery a jiná nahrávací zařízení. U vchodu projdou festivaloví návštěvníci kontrolou bezpečnostní služby. Ta vyhodnotí, jestli dané zařízení patří k profesionálním nebo ne.

Během festivalu budou na určeném místě probíhat autogramiády vystupujících umělců. Časový harmonogram a obsazení autogramiád vždy včas vyhlásí moderátor programu!

I letos bude fungovat oblíbená kyvadlová doprava z výchozí stanice v Šumavské ulici, cca 250 m od Hlavního vlakového nádraží v Plzni. Další zastávka na cestě do festivalového areálu bude v Nezvěsticích.

Více informací najdete na www.basinfirefest.cz.