Výzva k podání nabídek k veřejné zakázce malého rozsahu VZ 186 Středního odborného učiliště, Domažlice, Prokopa Velikého 640

obrazek
06. května 2014 07:06, aktualizováno 06:06, Mgr. Barbora Horáčková

s názvem "Dodávka vybavení pro obor kosmetické služby pro SOU Domažlice (4. vyhlášení)".

Výzva na veřejnou zakázku malého rozsahu je vyhlášena od 6. 5. 2014. Její uzávěrka je stanovena na 20. 5. 2014, 10.00 hodin.

Předmětem veřejné zakázky je dodávka zařízení a vybavení pro obor kosmetické služby (pedikérské pilníky, skalpely, rašple, dezinfekční nádobka, pinzeta, horkovzdušný sterilizátor celokovových pedikérských nástrojů, pedikérské křeslo, přístroj na odstraňování rohové vrstvy kůže a péči o nehty, sada pedikérských fréz – plně kompatibilní s dodaným přístrojem), a to vše dle specifikace uvedené v příloze č. 1 zadávací dokumentace. Zakázka je dělena na dvě části, přičemž lze podat nabídku samostatně pro jednotlivé části. Případné dodatečné informace budou zveřejněny na profilu zadavatele https://ezak.cnpk.cz/contract_display_2542.html.

Plné znění výzvy a zadávací dokumentaci s přílohami naleznete v příloze článku.

Tato veřejná zakázka je realizována příjemcem finanční podpory z globálního grantu Plzeňského kraje v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost a jeho pravidel, ze kterých mimo jiné vyplývá její zveřejnění na portálu Plzeňského kraje.

Soubory ke stažení