Advent v Domově Harmonie

obrazek
05. prosince 2018 16:16, aktualizováno 15:16, Bc. Eva Mertlová

V sobotu 1. prosince 2018 Domov Harmonie Mirošov rozzářila světla adventní výzdoby a k večeru i vánoční strom, který jsme slavnostně rozsvítili v rámci Adventních trhů.

Každoročně připravujeme pro uživatele Domova, jejich příbuzné a známé, i pro širokou veřejnost, předvánoční trhy. Programu, který se skládal z vystoupení sboru ZUŠ Rokycany Da Capo, dechové hudby Cheznovanka, Procházkou adventem a tanečním vystoupením dětí folklorního souboru Mladinka z Plzně, se zúčastnil i Zdeněk Honz, náměstek hejtmana pro oblast sociálních věcí, který na úvod pronesl milá slova.

Dopoledne i odpoledne Domovem voněla staročeská zabijačka, kterou připravilo řeznictví Vojenice, Mirošovská cukrárna nabízela rozmanité druhy zákusků, pohárů a kávy. Svoje drobné zboží přijelo nabídnout 16 prodejců. Prodávali svoje výrobky pletené, háčkované, šité, keramické, perníčky, které si bylo možné nazdobit dle vlastní fantazie.

Po celý den panovala sváteční nálada. Úsměvy na rtech měli nejen uživatelé, ale i naši zaměstnanci, kteří v hojném počtu přišli, aby je při akci doprovázeli.

(vedení Domova harmonie Mirošov)

Fotogalerie