Vzdělávací centrum EDULAB nabízí další termíny bezplatných seminářů pro učitele zaměřených na využití digitálního vzdělávacího obsahu

obrazek
04. března 2016 10:17, aktualizováno 09:17, Mgr. René Zeithaml

Akreditované semináře pod názvem Škola dotykem AKADEMIE budou i ve druhém pololetí školního roku realizovat ve spolupráci se školami zapojenými do projektu Škola dotykem v digitálních učebnách na dvanácti školách v různých krajích České republiky.

Jejich cílem je seznámit účastníky se smysluplným využitím dotykových technologií a digitálního vzdělávacího obsahu portálu eKabinet.cz (www.ekabinet.cz) ve výuce. Semináře jsou akreditovány MŠMT v systému DVPP a vedou je učitelé, kteří moderní technologie a digitální obsah ve svých hodinách pravidelně využívají.

„V prvním pololetí školního roku 2015/2016 absolvovalo semináře na 700 učitelů a 92 % z nich je hodnotí jako přínosné pro svou pedagogickou praxi," uvedl Michal Orság, ředitel neziskové organizace EDUkační LABoratoř.

Termín semináře si můžete vybrat a přihlásit se na www.akademie.edulabcr.cz. Získáte testovací bezplatný přístup ke vzdělávacímu portálu eKabinet.cz.