Seminář pro autory prací SOČ

obrazek
10. prosince 2010 10:12, aktualizováno 29. února 2012 15:13,

Také v letošním školním roce proběhl v sále Zastupitelstva Plzeňského kraje seminář určený pro nadějné autory prací Středoškolské odborné činnosti (SOČ) a jejich vedoucí pedagogy. Součástí semináře byly přednášky, které měly autorům prací napovědět, jakých chyb se při tvorbě a obhajobách práce mají vyvarovat, jak by mohli svoji práci prezentovat před odbornými porotami SOČ. V příloze tohoto dokumentu naleznete prezentaci garantky krajského kola SOČ, Mgr. Evy Cibulkové, z Gymnázia Luďka Pika, Plzeň, Opavská 21 s informacemi o soutěži SOČ a z loňského roku pak soubor nazvaný "Statistická šetření a zpracování dat",  prezentaci PhDr. Jany Kutné z Gymnázia, Stříbro, Soběslavova 1426 na téma Jak obhajovat práci SOČ, dále vystoupení PhDr. Ireny Vlachynské ze ZČU v Plzni s názvem Západočeská univerzita v Plzni partner pro SOČ v Plzeňském kraji a zástupkyně Regionálního technické muzeum o.p.s. s prezentací o Techmania Talent. Mezi přednášejícími nechyběli ani RNDr. Jiří Cais, ředitel Krajského centra vzdělávání a Jazykové školy s právem státní jazykové zkoušky, Plzeň, sady 5. května 42 a Ing. Václav Bláha z České nukleární společnosti.

 

Seminář - SOČ

 

Součástí semináře byly také ukázky obhajob prací účastníků Celostátní přehlídky SOČ 2010 v Chrudimi, a to: Veroniky Sutrové, Pavly Popelkové a Martina Bucháčka. Výsledky těchto úspěšných žáků naleznete zde.

 

Seminář - SOČ 2

 

Po skončení následovalo setkání s okresními garanty SOČ. Termín krajské přehlídky byl stanoven na 11.5.2010 - opět na Gymnáziu Luďka Pika, Plzeň, Opavská 21.

Soubory ke stažení